tantra kursus for par tantra fyn

Så er et 'tantra kursus for par' lige noget for jer. På et tantrakursus for par i Livsglædecentret vil I lære at nå ind til hinanden på en måde, I aldrig før har oplevet. I vil føle jer som et helt nyt par, og jeres seksualitet vil blive kilden til den dybe tilfredsstillelse og kærlighed, som de fleste længes efter – men de færreste opnår. Nov 11, - Lene Alexander: TANTRA MASSAGE KURSUS FOR PAR Det er et stærkt værktøj til at vække sanseligheden og kærligheden i dit parforhold på ny. L&. Undervisning i Tantramassage for Par Lær at give tantramassage til din elskede fyld jeres kærlighedsforhold med endnu mere nærvær, kærlighed, nydelse, lyst,Missing: fyn...

Adult chat amature swingers

Afslappet tøj, som du føler dig godt tilpas i. Check our Event Calendar. The weekly classes and all its activities are guided so you will meet and mingle with the other participants. Leder du efter Tantra Templet i Reykjavík, Island?

tantra kursus for par tantra fyn

Vil du vække sanseligheden og kærligheden i dit parforhold på ny? Vil du mærke kærligheden imellem jer stærkere og med mere dybde? Deltag på dette kursus og jeres relation vil være forandret for altid! Mærk ro i krop og hoved. Lær at give hinanden massage, mærk hinanden via hjertet og bliv forbundet på en ny og. Besøg Tantra Templet sammen som par og få ny viden og inspiration til hvordan I kan bringe mere intimitet, bevidsthed og nærvær ind i hverdagen. Oplev hvordan den dybe afspænding og nydelse fra en tantramassage kan forøge livsglæde, erotisk tiltrækning og kærlighed i jeres parforhold og bringe jer tættere på. Nov 11, - Lene Alexander: TANTRA MASSAGE KURSUS FOR PAR Det er et stærkt værktøj til at vække sanseligheden og kærligheden i dit parforhold på ny. L&.

Sex sydsjælland naughty date


Et fantastisk værktøj til at forene to mennesker på et dybere og  tættere plan. It is perhaps a sensual or an erotic massage.

Private sex chat gratis live sex

Luder søges katja k video Både min kæreste og jeg er taknemmelige og rørte over den udvikling og forandring weekenden har afstedkommet. Tantrakurser Tantrakurser grupper Tantrasex for par I weekend Uddannelse i tantramassage 8 dg Kærlighedshjulet tantrakursus weekend. Vi anbefaler at I har været til tantramassage hos os før I kommer til undervisning, så I selv har prøvet hvad en tantramassage er, og hvordan den opleves på egen krop. In Tantra level 1 you will learn about: Det har været så healende både for mig personligt og for vores parforhold - vi var noget nervøse inden kurset - frygt alá "åhhh nej, er det mon sådan nogle sex-afhængige der kommer til sådan en weekend" og "skal vi være nøgne i SAMME sex irani cougars rumlede rundt - men behovet for at lære noget nyt, at berige vores forhold - var heldigvis større end frygten for al det ukendte. Jeg bruger stadig tid til meditationen, lytter til musikken, tænder lys, og kigger dybt i øjnene.
Sql date date kvinder Et fantastisk værktøj til at forene to mennesker på et dybere og  tættere plan. At lukke helt op for seksualiteten i jeres forhold — uden begrænsninger, fordomme og blokeringer? Der er åbnet nogle porte både seksuelt og rent spirituelt. Once you have experienced depth, it will take you even deeper. Velkommen til Tantra Templet! Først gang  valgfrit hvem I ønsker skal modtage første gang  får manden massage, jeg guider dig som kvinde I hvordan en tantrisk massage foregår og du lærer, at sende din bevidsthed ned i dine hænder og giver din partner en nærende og kærlighedsfyldt massage på hele kroppen.
Sex nu sex med sin mor 478